top of page
  • Obrázek autoraAGRO CS a.s.

Recept na nejkrásnější rozkvetlá okna v ulici

Spoustu zkušených i nezkušených zahradnic sází na léty prověřený KRISTALON. Není divu, když opravdu funguje! Chcete-li své pěstitelské úspěchy posunout ještě o level výš, spojte účinky nejoblíbenějšího hnojiva se zázračnou žížalí vodou!


Ať už jsou vašimi favoritkami surfinie, petunie, lobelky nebo muškáty a vy jste si jistí, že neděláte žádnou začátečnickou chybu, bez správné výživy vám nikdy nevytvoří košaté závěsy plné květů. Umístění na vhodnou světovou stranu, dostatek zálivky odstátou vodou, samozavlažovací truhlíky, pravidelné hnojení,... to všechno zvládáte, ale vysněná záplava květů nikde? Pak je na čase sáhnout po dokonalé dvojici českých výrobků!

Mezi hnojivy šampión

KRISTALON je krystalické, ve vodě zcela rozpustné hnojivo obsahující vyvážený poměr základních živin – dusík, fosfor, draslík, hořčík, a ve snadno přijatelné chelátové formě mikroprvky – bór, molybden, mangan, železo, měď a zinek. Kristalon je na českém trhu od roku 1996 a od té doby si získal mnoho příznivců z řad amatérských i profesionálních pěstitelů. KRISTALON dodá rostlinám všechny potřebné minerály pro zdravý, bujný a silný růst. Pro sezónní balkónové květiny je nejvhodnější KRISTALON Muškát.




KRISTALON se rozpouští rychle a 100% tzn. nezanechává sediment na dně konve a veškeré živiny putují ke kořenům rostlin. Z 0,5kg balení namícháte 500 litrů zálivky, takže i velmi zdatné zahradnici vystačí na celou sezónu.



Jedinečný urychlovač hnojení


Vitality Komplex je unikátní český výrobek založený na bázi přírodních enzymů. Základní surovinou Vitality Komplexu je výluh z vermikompostu, který produkují výkonné kalifornské žížaly. Kompost má vysoký podíl humusových látek, které rostlině doslova roztáhnou cévy, a tím se urychlí proces příjmu živin. V ideálních podmínkách mohou muškáty nakvést až o 34 % více. Teď vás možná napadne, co když bude špatné počasí nebo rostlinu napadnou mšice? Vitality Komplex má další skvělou vlastnost – zvyšuje odolnost rostlin. Posiluje obranyschopnost při napadení škůdcem, zmírňuje následky ledabylé péče v podobě přelití, nezalití, apod. a rostlina je obecně odolnější vůči stresovým faktorům.



A tak, když se spojí dobrá péče s účinky KRISTALONU a Vitality Komplexu, výsledky se dostaví! Minerální krystalické hnojivo s vyváženým poměrem živin a stopových prvků zajistí rostlinám zdravý růst a bohaté kvetení. "Žížalí voda" umocní tento efekt nejenom v případě balkónových květin. Tuto dvojici můžete použít na celé zahradě. Zkombinovat lze například KRISTALON Plod a květ s červeným Vitality Komplexem na rajčata a papriky nebo KRISTALON GOLD se zeleným Vitality Komplexem na smíšený užitkový a okrasný záhon.

44 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše
bottom of page