top of page
  • Obrázek autoraAGRO CS a.s.

Ideální pár do každé zahrady

Existují univerzální produkty pro celou zahradu, když každá rostlina má jiné nároky na živiny?



Správný zahrádkář chce trávit víc času na zahrádce než v samotném obchodě. Hodinu stát před regálem a přemýšlet, jaký substrát na tu kterou rostlinu a následně mít doma uskladněný tucet pytlů speciálního hnojiva a substrátů na každý kout zahrady a roční období… Přiznejme si to, zahrádkářů shopaholiků asi moc není. Proto máme v sortimentu jak speciální substráty a hnojiva ušité na míru konkrétním rostlinám, tak univerzální produkty, které jsou vhodné pro většinu rostlin.




Zahradnický substrát


Seznamte se s nejprodávanějším produktem značky AGRO. Zahradnický substrát je celebritou mezi českými substráty. Je vyroben z kvalitní pobaltské vrchovištní rašeliny a aktivního kůrového humusu, nejúrodnějšího typu půdy. Má vysoký obsah živin a je vhodný jak pro užitkovou, tak pro okrasnou zahradu. Můžete do něj vysadit předpěstované ředkvičky, mrkev, jahody i sazenice pelargonií. Je vhodný i pro přesazování pokojovek, rybízu, růží a ostatních dřevin na zahradě.


“Kdyby si kytky mohly vybrat...”


Zahradnické hnojivo


A aby nebylo substrátu smutno, tak jsme mu vymysleli do páru organo-minerální Zahradnické hnojivo s vysokým obsahem živin, guánem a mořskými řasami. Minerální složka působí okamžitě a přírodní se uvolňuje postupně až 2 měsíce! Perfektně se doplňuje se „Zahraďákem“. Můžeme ho použít na okrasné keře, ovocné stromy, zeleninu, květinové záhony, rostliny v nádobách, ve skleníku i v pařeništi. A teď co je to GUÁNO. V podstatě takový lepší slepičinec. Guáno je nahromaděný trus mořských ptáků, který díky rybímu jídelníčku obsahuje velké množství hořčíku a fosforu a tudíž má vysokou vydatnost.




16 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše
bottom of page